Diner Café Soestdijk​

Diner-Café Soestdijk opende haar deuren in 1992 en is sindsdien een begrip in het hart van Groningen. Gelegen in de gezellige Ellebogenbuurt, is “De Soest” dé ontmoetingsplek voor jong en oud, waar je kunt genieten van lunch, borrels, diner en feesten.

Specialiteiten om mee te beginnen of te delen

Vegetarische specialiteiten

Vleesspecialiteiten

Visspecialiteiten

Maaltijdsalades

Belegde broodjes

Lekkernijen

Kaseschnitte

Lunch

Onze gerechten zijn gedurende de hele dag bestelbaar, zodat je ook tijdens de lunch van al onze specialiteiten kunt genieten.

Borrel

16 speciaal bieren van de tap
40 speciaal bieren op de fles
Wijnkaart met 15 wijnen, per glas verkrijgbaar.
Uitgebreide borrelkaart

Diner

Van daghap tot gegrilde ossenhaas en het delen van kleine gerechten.

Feest

We zijn een bruisend feestcafé dat tot in de late uurtjes doorgaat!

Zaalverhuur de jachtkamer

Direct boven café Soestdijk bevindt zich de ‘jachtkamer’, speciaal voor besloten groepen, waar mensen samenkomen en speciale gelegenheden vieren. Het beschikt over een flexibele indeling, zodat we aan al uw wensen kunnen voldoen. Of u nu in een informele setting met een groep wilt genieten van een daghap, of juist in een formele setting aan een wit gedekte tafel wilt dineren, wij passen de ruimte graag aan op uw specifieke behoeften.

U kunt de jachtkamer ook reserveren voor een besloten borrel of feest. Wilt u met een kleiner gezelschap van tevoren een hapje eten in het café beneden, dan is dat ook mogelijk.

 

 

Zaalverhuur de Groene Draeck

Direct naast café Soestdijk bevindt zich de ‘Groene Draeck’, speciaal voor besloten groepen, waar mensen samenkomen en speciale gelegenheden vieren. Het beschikt over een flexibele indeling, zodat we aan al uw wensen kunnen voldoen. Of u nu in een informele setting met een groep wilt genieten van een daghap, of juist in een formele setting aan een wit gedekte tafel wilt dineren, wij passen de ruimte graag aan op uw specifieke behoeften.

U kunt de Groene Draeck voor een gedeelte reserveren voor een kleiner gezelschap of in zijn geheel voor een besloten diner, borrel of feest.

Reserveren ruimte

U kunt onderstaand formulier vrijblijvend invullen voor een reserveringsaanvraag.